Waluty
POLITYKA PRYWATNOŚCI

Ledrin Sp. z o. o. z siedzibą w Lublinie przy ul. Vetterów 6a, zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych wprowadza poniższą politykę prywatności. Administratorem danych jest Ledrin Sp. z o. o.

 

I. OCHRONA DANYCH

 

1. Przeglądanie poszczególnych stron sklepu internetowego, odbywa się bez konieczności logowania, każdy pozostaje anonimowy, aż do momentu kiedy założy na stronie sklepu konto i zaloguje się podając nazwę użytkownika i hasło.

2. Gromadzimy, przechowujemy i przetwarzamy tylko te dane, które zostały udostępnione przez Klienta w ramach zakupów lub rejestracji na stronie internetowej www.e-daag.com.pl Wymagamy tylko tych danych, które są niezbędne do realizacji zamówień produktów. Niepodanie wymaganych danych uniemożliwi złożenie zamówienia na produkty.

3. Klient dokonując rejestracji lub zakupów bez rejestracji podaje swoje dane dobrowolnie.

4. W celu realizacji zamówienia jesteśmy upoważnieni do gromadzenia następujących danych: imię, nazwisko, adres pocztowy (adres dostawy, jeśli się różni), adres e-mail, numer NIP (w przypadku wystawienia faktury VAT), numeru telefonu (do kontaktu), numer konta bankowego (w przypadku zwrotu gotówki).

5.Ledrin Sp. z o. o. nie sprzedaje, nie udostępnia osobom trzecim danych personalnych czy adresowych klientów sklepu internetowego. Dane osobowe mogą zostać przekazane innym podmiotom tylko i wyłącznie w celu realizacji zamówień (dotyczy to w szczególności firmy kurierskiej. Więcej informacji na temat polityki prywatności firmy kurierskiej znajduje się na stronie www.dpd.com.pl/polityka.asp Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności firmy kurierskiej.

Dane Klienta mogą zostać udostępnione Generalnemu Inspektorowi Ochrony Danych Osobowych oraz organom ścigania i organom wymiaru sprawiedliwości na mocy przepisów prawa.

6. Tylko za zgodą Klienta dane są wykorzystywane w celach marketingowych.

7. W trakcie rejestracji Klient podaje login oraz hasło zabezpieczające konto Klienta w sklepie internetowym www.e-daag.com.pl

8. Ochrona danych jest dla nas ważna, dlatego dane dotyczące Klientów sklepu internetowego e-daag, będą przechowywane wyłącznie tak długo, jak długo wymaga tego prawo.

a. ZMIANA DANYCH

1. Każdy Klient, który poda swoje dane zgodnie z postanowieniem ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, Dz. U. Nr 133 poz. 883 z pózn. zm. ma prawo do edycji, poprawienia, uaktualnienia, sprostowania lub usunięcia swoich danych osobowych.

2. Informację odnośnie swoich danych, szczegóły dotyczące zamówień można sprawdzić logując się na swoje konto na stronie sklepu internetowego.

3. Prosimy o chronienie poufności haseł i loginu, służącego do zalogowania się w sklepie internetowym e-daag. Klient ponosi odpowiedzialność za przekazanie hasła i umożliwienie korzystania z konta przez osoby trzecie. Klient ponosi odpowiedzialność za niewłaściwe wykorzystanie loginu i hasła przez osoby trzecie, chyba że niewłaściwe wykorzystanie nastąpiło z naszej winy.

Klient zobowiązany jest niezwłocznie zawiadomić Sklep Internetowy o korzystaniu z jego konta przez osoby trzecie, lub o wszelkich innych znanych mu naruszeniach bezpieczeństwa.

4. Jedynie uprawnieni pracownicy i osoby zajmujące się obsługą Sklepu Internetowego www.e-daag.com.pl mają bezpośredni dostęp do danych osobowych użytkowników serwisu. Osoby uprawnione zobowiązane są do zachowania tych danych w ścisłej tajemnicy i uniemożliwienia dostępu osobom niepowołanym.

b. BEZPIECZEŃSTWO PŁATNOŚCI

1. W przypadku płatności za pomocą karty kredytowej, lub przelewem elektronicznym obsługę klienta przejmują serwisy PayPal. Powyższy serwis jest odpowiedzialny za dane podane w ich formularzach. Formularze PayPal znajdują się na bezpiecznych serwerach i są szyfrowane odpowiednimi technologiami. Ledrin Sp. z o. o. nie ma dostępu do tych danych.

c. ODSYŁACZE

1. Sklep Internetowy e-daag zawiera także linki prowadzące na inne strony internetowe. Informujemy, że niniejsza polityka prywatności nie obejmuję innych serwisów.

d. COOKIES

1. Cookies to pliki tekstowe, które zapisywane są pamięci masowej urządzenia z którego korzysta Klient podczas korzystania ze sklepu internetowego www.e-daag.com.pl

2. Stosowanie plików cookies umożliwia podnoszenie jakości usług sklepu internetowego e-daag.

3. Klient może w przeglądarce internetowej wyłączyć obsługę plików cookies, jednak może to wpłynąć na nieprawidłowe funkcjonowanie sklepu internetowego e-daag.

e. POSTANOWIENA KOŃCOWE

1. Wszystkie informacje zamieszczone na Sklepie Internetowym www.e-daag.com.pl są chronione prawami autorskimi. Zabronione jest kopiowanie, tłumaczenie, przetwarzanie na inne media elektroniczne. Tylko po uzyskaniu zgody od Sklepu Internetowego e-daag istnieje możliwość kopiowania i użytkowania (także we fragmentach). Treść a także struktura Sklepu Internetowego są chronione prawem autorskim. Kopiowanie grafiki, wykorzystywanie treści (zarówno w całości jaki po części) wymaga wcześniejszej pisemnej zgody.

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Click Shop | Hosting home.pl